Варненец и провадиец пострадаха в катастрофа. Инцидентът се случил в Бургаско,

...
Варненец и провадиец пострадаха в катастрофа. Инцидентът се случил в Бургаско,
Коментари Харесай

Шофьор се блъсна в мантинела и връхлетя върху друга кола

Варненец и провадиец пострадаха в злополука. 

Инцидентът се случил в Бургаско, наоколо до с. Стоилово. 80-годишен водач прекосявал с несъобразена скорост, при което се блъснал в крайпътна мантинела и по-късно навлязъл в насрещното. Там се сблъскал с автомобил с варненска регистрация. Пострадали са двама пасажери от варненската кола, съобщи.

През миналия петък (28.10) към 20.55 ч. вечерта по пътя Бургас – Малко Търново (в непосредственост до с. Стоилово) се случи ПТП, оповестяват от ОДМВР-Бургас.

Поради придвижване с несъобразена скорост при разминаване, л. а. с бургаска регистрация, ръководен от 80-годишен мъж от Малко Търново, се блъска в крайпътната мантинела, като от удара минава в лентата за насрещно придвижване и позволява ПТП с правомерно движещия се в посока Бургас л. а. с варненска регистрация, ръководен от 48-годишен мъж от Варна.

От ПТП потърпевши пътуващите във варненския лек автомобил – 44 годишен варненец / пътуващ на предна дясна седалка/ и 71-годишен мъж от Провадия /пътуващ на задната дясна седалка/, които с натъртвания в региона на врата и горните крака, са прегледани в УМБАЛ – Бургас и освободени за домашно лекуване, без заплаха за живота.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР